tisdag 17 februari 2009

Bröllopsdagen!


Ja vart ska jag börja med denna dag! :)
Skulle i alla fall vara i Alunda till klockan 12 för då skulle Karin sjunga. Som vanligt var vi lite sena iväg hemifrån, skulle runt mamma o hömta min örhängen... Sladdar dit och hämtar dom och åker iväg... 300meter från mamma så brakar det till om bilen. Stannar till o kollar vad som hände... JO VI TAPPADE AVGASSYSTEMET! Detta hade vi verkligen inte tid med! Klockan han ju bli 11,50 innan vi kom iväg igen efter att ha vänt och R fick ta bort resterna av systemet! :)
Väl i alunda fick K sjunga av sig lite tills hon tyckte att det kändes bra sen bar det av hem till Familjen numera Ovredsson för att äta lite och sen tillbaka o fixa det sista åt K! Kl 16.00 ringer kyrkklockorna och in kommer en underbart fin C! :) Herregud tårarna börjar rinna... H o R är med dom också, det går jätte bra tills det är dax för alla trohetslöften då smyger sig R fram till mamma o säger att: Mamma jag är kissnödig! :) Hur gulligt var inte det! R:s morfar tar honom o traskar iväg på toa.... Tror inte heller att det var många ögon torra när K sjöng låtarna... Sjukt fint vart det och bra låtval!
Sen bar det av till festen. M o C kom gående med varsin fackla till festen. Det var himla fin det med! Sen var festen i full gång! O mer om den kvällen kan jag inte säga förutom att det var jätte trevligt o kul och återfann mig hemma 05,10!
Tack för den här gången!

1 kommentar: